Politică de confidențialitate

Prin politica de confidentialitate, SalcoServ SA se obliga sa respecte confidentialitatea datelor dvs. Daca doriti doar navigati prin situl nostru, ne dam silinta sa va asiguram confortul prin intermediul politicii noastre de confidentialitate si al masurilor de siguranta destinate protejarii informatiilor dvs. personale. In cazul in care comunicati informatii personale, noi vom trata aceste informatii conform prezentelor clauze de confidentialitate. SalcoServ SA incurajeaza parcurgerea acestor clauze de confidentialitate.

Acordul de utilizare

Prin utilizarea sitului www.salcoser.ro sunteti de acord cu colectarea si utilizarea informatiilor dvs. personale de catre noi, conform prevederilor de mai jos. SalcoServ SA isi rezerva dreptul unilateral de a actualiza, modifica si amenda clauzele de confidentialitate. Toate aceste modificari si amendamente au valoare juridica pentru toti utilizatorii si vizitatorii sitului nostru si vor fi prezentate in cadrul acestuia.

Tipuri de informatii personale si utilizari ale acestora

SalcoServ SA colecteaza informatii personale cum ar fi nume, titlu, companie, adresa, adresa electronica, numere de telefon, etc prin intermediul formularului de contact (email). SalcoServ SA nu solicita aceste informatii pentru acordarea accesului in zonele sitului care sunt destinate accesului public.

Terti

SalcoServ SA nu comunica tertilor informatiile dvs. personale, cu exceptia cazurilor in care SalcoServ SA are permisiunea dvs. pentru a proceda astfel.

Actualizarea informatiilor personale ale utilizatorilor

SalcoServ SA are nevoie de ajutorul dvs. pentru a asigura corectitudinea si actualitatea informatiilor personale furnizate de catre dvs. Este recomandat sa anuntati imediat SalcoServ SA asupra oricaror modificari ale numelui, adresei, companiei, numarului de telefon sau a adresei electronice pentru a ne permite modificarea in consecinta a datelor dvs.